Retete de voie buna

Recomandarea Caroli Retetele utilizatorilor

<< Inapoi la galerie
Ineluse cu carnati
de Crețu Veronica

Produse Caroli utilizate

  • CARNATI SEMIAFUMATI EXTRA CAROLI

Ingrediente utilizate:

200 gr paste ineleulei de masline200 gr carnati 2 catei de usturoi tocati marunt1 ceapa verdecascaval ras

Timp de preparare:

30 min

Mod de preparare:

Pastele se fierb cu 2 min mai putin decat scrie pe pachet si se scurg de apa.Se pastreaza calde.Carnatii se prajesc in putin ulei de masline,peste care adaugam ceapa tocata si usturoiul.Adaugam pastele si le mai dam un clocot impreuna.Se servesc cu cascaval ras.

Nota

Imparte gustul Caroli cu prietenii tai

Share pe Facebook
Salata cu Sunca de Praga
Salata cu Sunca de Praga
de Kivy Serban
Cartoful fiert,morcovul si castravetele le-am dat pri razatoare micaCascavalul ,ardeiul,ridichile si sunca de Praga le-am taiat feliute scurte si subtiri.Am adaugat sarea ,piperul,maioneaza si iaurtul si am amestecat. Viespile le-am facut asa: am taiat 3-4 masline 2 verzi si 2 negre apoi la celelalte2 masline le-am taiat doar un capacel astea au format capul viespilor Am asamblat corpul viespilor pe scobitorinegru-verde,negru verde apoi am pus capsorul si am infipt betisoarele de tulpina de marar dupa care am facut 2 orifici minuscule cu acul.Din bucatele triunghiulare de castravete am facut aripile si le-am bagat intre 2 cerculete de masline.
Escalop de vita umplut pane
Escalop de vita umplut pane
de Natalia Ionita
Taiem vrabioara in felii grose de 1-1,5 cm, le batem subtiri, le dam sare si piper, pe fiecare felie de carne asezam cate o felie de salam Victoria si una de cascaval, le rulam si prindem cu scobitori pentru a nu se desface dupa care, le tavalim prin faina, ou cu lapte batut si apoi pesmet. Prajim bine pe toate partile la foc mediu pana devin aurii. Se servesc cu diverse garnituri.Pofta Buna!
Paste cu branza si kaizer
Paste cu branza si kaizer
de Alexandra Serban
se incalzeste cuptorulla 200 grade celsius.se pun catei de usturoi intr-o folie de aluminiu impreuna cu o lingura de ulei.se strange folia nu prea tare.se aseaza intr-o tava si se lasa 20 minute in cuptor pana se inmoaie intre timp se incalzesc 2linguri de ulei si se prajeste ceapa pana se caramelizeaza aproximativ 15 minute si se adauga cimbrul.In tigaie se prajeste kaizerul fara a adauga ulei pana devine auriu si crocant,se fierb pastele.se scurg pastele si se rastoarna si ele peste ceapa,Se faramiteaza branza deasupra si se amesteca usor Se asezoneaza cu sare si piper si se rastoarna in far furie.se presara patrunjel,se stropeste cu ulei si se aseaza pe deasupra feliile de kaizer.

Vezi toate retetele