Notificare rechemare
Notificare rechemare
2020-10-22 11:00:00

NOTIFICARE ÎN ATENȚIA CLIENȚILOR ȘI PARTENERILOR CAROLI FOODS GROUP SRL

 

Cu privire la rechemarea produselor de pe piață și întoarcerea lor în depozitele Caroli Foods Group SRL

 

ACȚIUNE: Retragerea de pe piață și întoarcerea în depozitele Caroli Foods Grup SRL a produsului:

- Cârnați semiafumați extra Caroli

- Lot intern 01008, fabricat în 08.10.2020, data de expirare 31.10.2020

MOTIVUL:

Prin prezentul anunț dorim să vă informăm despre necesitatea retragerii imediate de pe piață și întoarcerea în depozitele Caroli Foods Group a tuturor unităților produsului „Cârnați semi-afumați extra Caroli” (P492 _ Cârnați semiafumați extra Caroli) din lotul 01008, cu data de expirare 31/10/2020, urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

Pentru a asigura controlul strict al calității produselor companiei noastre, trimitem în mod regulat produse pentru analiză către un laborator extern, al cărui raport a relevat situația descrisă mai sus.

 

Au fost demarate procedurile interne incluse în planul de prevenție și autocontrol cu privire la siguranța alimentelor, pentru a proteja sănătatea consumatorilor.

Astfel, acțiunile și măsurile pe care le luăm sunt:

  1. Solicitarea sprijinului autorităților competente pentru executarea retragerii imediate a produsului din piață, urmând toate procedurile necesare în aceste cazuri.
  2. Efectuarea unei igienizări preventive suplimentare în zonele potențial afectate. În acest sens, recentele teste de salubritate efectuate anterior în zona de ambalare au confirmat absența acestei bacterii.
  3. Pregătirea tuturor materialelor de comunicare necesare pentru a informa consumatorii /cumpărătorii și celelalte părți interesate de această situație, care vor fi amplasate în incinta magazinelor sau care vor fi distribuite, dacă este necesar, prin alte canale, în cel mai scurt timp posibil.
  4. Sprijinirea punctelor de colectare din magazin pentru a retrage produsul de pe piață și a rambursa consumatorii care aduc înapoi toate produsele din acest lot.
  5. Linia de asistență Caroli Foods Group pentru consumatori și alte părți interesate este la dispoziția lor pentru a clarifica eventualele nelămuriri și pentru a oferi sprijin deplin.

Vom reveni cu informări actualizate periodic, cu privire la modul în care progresăm în gestionarea acestei situații.

Noutati

campanii
stiri
evenimente
campanii
Caroli lansează gama de produse Carolino, dedicată copiilor
Sănătatea în alimentație este una din preocupările constante ale părinților, aceștia fiind interesați îndeosebi de lipsa aditivilor,  conservanților și a zahărului, precum ...
Mai mult
stiri
Încearcă noul duo-pack cremwursti Caroli!
Campania se desfășoară în perioada 14 septembrie – 17 decembrie Recomandată de Șervețel! ...
Mai mult
evenimente
S-a lansat Jurnal de fapte bune – un program de burse pentru copiii talentați, fără posibilități financiare.
Comunicat de presă București, 16.03.2015 S-a lansat Jurnal de fapte bune – un program de burse pentru copiii talentați, fără posibilități financiare.Jurnal de fapte bune susține copiii talen ...
Mai mult