Info Proiect Divizare CFG
Info Proiect Divizare CFG
2015-04-01 15:00:00

Info Proiect Divizare CFG

Societatea CAROLI FOODS GROUP SRL Pitesti a hotarat, de principiu,sa aprobe initierea procesului de DIVIZARE PARTIALA a societatii (in conformitate cu prevederile articolelor 238 alin (2) si urm. Si art .239(3) din Legea 31/1990 a societatilor comerciale, republicata si modificata), prin infiintarea unei societati noi, ca societate beneficiara a divizarii.

Societatile implicate in divizare au hotarat, in temeiul art. 242 alin (2^1) din Legea 31/1990, ca publicitatea PROIECTULUI DE DIVIZARE sa fie efectuata prin intermediul propriei pagini web www.carolifoods.ro pe o perioada continua de o luna inaintea adunarii generale extraordinare care urmeaza sa decida cu privirea la divizare, incepand cu data de azi 01 aprilie 2015.

Proiectul de divizare si toate documentele cerute de lege sunt la dispozitia persoanelor interesate, timp de o luna incepand cu data de azi 01 aprilie 2015, accesand urmatoarele link-uri:

Aprobare Situatii Financiare

Bilant

Divizare

Note Situatii Financiare

Opinie Auditor

Proiect Divizare

Raportul Administrator

Declaratie Administrator

Noutati

campanii
stiri
evenimente
campanii
Caroli lansează gama de produse Carolino, dedicată copiilor
Sănătatea în alimentație este una din preocupările constante ale părinților, aceștia fiind interesați îndeosebi de lipsa aditivilor,  conservanților și a zahărului, precum ...
Mai mult
stiri
Încearcă noul duo-pack cremwursti Caroli!
Campania se desfășoară în perioada 14 septembrie – 17 decembrie Recomandată de Șervețel! ...
Mai mult
evenimente
S-a lansat Jurnal de fapte bune – un program de burse pentru copiii talentați, fără posibilități financiare.
Comunicat de presă București, 16.03.2015 S-a lansat Jurnal de fapte bune – un program de burse pentru copiii talentați, fără posibilități financiare.Jurnal de fapte bune susține copiii talen ...
Mai mult