Cârnații Maestro de la Caroli sunt disponibili în două variante:

subțiri și groși, fiecare sortiment conținând 100% ingrediente naturale: carne de porc, condimente naturale și țelină

Preparați după o rețetă tradițională, în a cărei elaborare au fost implicați și numeroși producători artizanali din diferite regiuni ale țării: Moldova, Ardeal, Banat și Oltenia.

Cârnați Maestro groși

100% natural

Cârnați Maestro groși vrac

100% natural

Cârnați Maestro subțiri vrac

100% natural

Cârnați Maestro subțiri

100% natural

Cârnații Maestro de la Caroli 100% NATURAL

 

Acesti cârnați sunt, intr-adevar, extraordinari! Încercam să păstrăm un stil de viață sănătos, dar nu voiam să renunț nici la cârnați. Acum avem soluția perfectă.

Adrian Istrate București

Rețeta acestor preparate este desăvârșită, iar ingredientele naturale inconfundabile. Nu credeam să regăsesc gustul copilăriei mele!

Monica Eftimie Sibiu

Când preparăm acești cârnați, ma simt ACASĂ. Nimic nu se compară cu gustul natural, împărțit cu prietenii, la un grătar!

Viorel Pascu Mehedinți
Sub ce formă putem găsi Cârnații Maestro de la Caroli?
Cârnații Maestro de la Caroli sunt disponibili în două variante: subțiri și groși, fiecare sortiment conținând 100% ingrediente naturale.
În ce tip de membrană se găsesc Cârnații Maestro de la Caroli?
Cârnații Maestro de la Caroli sunt produși numai în membrană naturală. Cârnații subțiri sunt în membrană naturală de oaie și cârnații groși sunt în membrană naturală de porc.
Ce ingrediente conțin Cârnații Maestro de la Caroli?
Cârnații Maestro de la Caroli conțin doar 100% ingrediente naturale: carne de porc, sare, condimente naturale și țelină.
Ce procent de carne conțin Cârnații Maestro de la Caroli?
Pentru a obține 100 g de produs se utilizează 110 g de carne de porc.
În cat timp se recomandă consumarea produsului de la deschiderea ambalajului?
Pentru a te bucura de savoarea Cârnaților Maestro, recomandăm ca produsul sa se consume în maxim 2 zile din momentul deschiderii ambalajului.
Ce termen de valabilitate are acest produs?
Cârnații Maestro de la Caroli groși si subțiri ambalați în vid au un termen de valabilitate de 30 de zile, iar cei prezenți la raft ambalați în pungă, cu vânzare de tip vrac, au un termen de valabilitate de 21 de zile.
Cum se păstrează proaspăt produsul pe rafturile magazinelor având în compoziție doar ingrediente 100% naturale?
La Caroli Foods Group există o preocupare continuă pentru calitatea produselor, iar pentru ca tu să te bucuri de un produs proaspăt cu ingrediente 100% naturale am utilizat țelina, o plantă legumicolă, care are proprietăți de conservare naturale.
Mai aveți și alte produse cu ingrediente 100% naturale in portofoliu?
Ne pasă de consumatori și toate acțiunile pe care le întreprindem sunt pentru a satisface nevoile acestora. Din acest considerent facem tot posibilul sa lansăm și alte produse cu ingrediente 100% naturale.